Shiraza-ryhmän pikkujoulu

Meidän luokka piti oman pikkujoulun. Järjestäjinä me oppilaat, luokanvalvoja Anne, meidän ihana Shiro-koira, omistaja Ira ja koulun Aapo. Iltaan tuli vanhempia, sisaruksia, serkkuja jne. Shiro-koira on ollut meidän mukana monessa menossa mukana ja tässäkin pääjärjestänä ja tunnelman luojana. 

Me tehtiin luokan kanssa iltaan herkkuja mm. joulukuusen muotoisia pullia ja muita joulujuttuja ja koristeltiin koulun aula hienoksi. Yksi piparipelti paloi  ja ope sanoi että “se kuuluu asiaan”. 

Vieraat vietiin saliin ja ensin ravisteltiin stressi pois Iran johdolla. Sitten Anne luki rentotontun rentoutuksen.  Salissa  oli kynttilöitä ja nättiä. Vanhemmat kertoivat että se oli kiva ja me päästiin vähän opettamaan vanhempia miten relata. 

Sen jälkeen oli luokka Kahoot ja Anne ja Ira kertoivat mitä me ollaan puuhattu syksyllä. Kahootin teki Aleksi, Siiri ja Frida. Se oli huippu! Team Delicia voitti Kahoot-kisan ja pääsi ensimmäisenä herkkupöytään. Herkkupöydän ympärillä juteltiin ja rapsuteltiin Shiroa. 

Tässä meidän kommentteja illasta

  • oli kivaa kun sain nähdä muiden vanhempia
  • ruoka oli parasta ja kiva kun saatiin tehdä yhdessä
  • se oli kivaa kun leikimme piilosta ja löysin hyvän piilopaikan!
  • Kahoot oli hauska!
  • oli hauskaa että koko perhe sai kokeilla rentoutusta!

Hyvää Joulua terkuin 7e

Teksti: Ines Cosgrove, Almaas Ali ja Delicia Hahle

Kuvat: Ira-Maria Gordin, Anne Kallela ja Siiri Sipi

Pöytä koreana
Rentoa meininkiä
Ira & Anne
Shiron rapsuttelua
Pöytä koreana
Edellinen artikkeli
Maykin opettajat maailmalla
Seuraava artikkeli
Tutustu meihin – Ville Tilvis esittelyssä
Ei tuloksia.