Maykin opettajat maailmalla

Viimeisen puolen vuoden aikana koulumme opettajat ovat päässeet aktiivisesti kehittämään osaamistaan, kun Euroopan Unionin Erasmus+ -rahoituksella 11 opettajaa on päässyt eri puolille Euroopan maita n. viikon mittaisille kursseille. Suurin osa kursseista tähtäsi uusien työhyvinvointia lisäävien metodien hallitsemiseen, mutta seassa oli myös suoraan opetukseen lisäelementtejä tuovia kursseja. 

Opettajiamme on ollut kursseilla Barcelonassa, Hollantiin kuuluvalla Curacaolla sekä Ranskan kaukaisella Guadeloupen saarella. Kaikilta kursseilta tuli kotiintuomisiksi jaksamista lisääviä menetelmiä sekä uusia yhteistyökumppaneita ympäri Eurooppaa. Tietenkin jo itse kurssipaikat ovat olleet omiaan lataamaan akkuja, mutta kurssit ovat myös auttaneet luomaan uusia merkityksen tasoja omaan työhön. Uusia menetelmiä on kokeiltu kollegojen kanssa sekä myös osana opetusta, ja palaute on ollut hyvää!

Vaikka kurssittautuminen tapahtuu pääosin opettajan omalla ajalla, niistä saadut positiiviset kokemukset kannustavat opettajiamme hakeutumaan kursseille myös tulevaisuudessa. Kiitos Euroopan Unionille rahoituksesta sekä kannustuksesta huolehtia työssäjaksamisesta ja ammatillisen osaamisen elinikäisestä kehittämisestä. Eläköön Erasmus+!

Päivi Kousa ja Inkeri Miekkavaara

Edellinen artikkeli
Ylioppilaan itsenäisyyspäivän puhe
Seuraava artikkeli
Shiraza-ryhmän pikkujoulu
Ei tuloksia.