Oppilasagentit starttaavat koulussamme!

Koulussamme on ensi vuonna alkamassa oppilasagenttitoiminta! Oppilasagenteiksi on valittu noin 20 koulumme tulevaa kasi- ja ysiluokkalaista. Oppilasagentti-toimintamallissa hyödynnetään oppilaiden teknologiaosaamista koko koulun hyväksi. Oppilasagentit toimivat sekä muiden oppilaiden että opettajien apuna oppitunneilla sekä koulun erilaisissa tapahtumissa. Ensi vuoden oppilasagenttimme ovat teknologiasta kiinnostuneita ja heillä on aito into kehittää osaamistaan sekä jakaa sitä kouluyhteisöllemme.

Maunulan yhteiskoulun oppilasagenttitoiminta perustuu koulusta lähteviin tarpeisiin, joihin olemme yhdessä agenttien kanssa etsineet ratkaisuja. Opettajat voivat tarpeen vaatiessa varata oppilasagentteja omille oppitunneilleen agenttien omien erityisosaamisen mukaan. Oppilasagenttien apua saa myös pienempiin haasteisiin tunnin aikana yhteyshenkilöiden kautta!

Olemme startanneet toiminnan tänä keväänä yhteisellä koulutuksella ja yritysvierailulla it-konsulttiyritys Reaktorille. Samalla maunulalaiset saivat tavata Helsingin yhteislyseon kokeneita oppilasagentteja. Reaktorilla oppilaat pääsivät tutustumaan oikeaan it-alan työpaikkaan ja ideoimaan miten Reaktorin satelliittia voisi tulevaisuudessa hyödyntää!

Kuulostaako oppilasagenttitoiminta sinun jutultasi? Haluatko mukaan kivaan porukkaan ja digipöhinään? Ota yhteyttä Reetaan tai Stellaan wilma-viestillä!

Edellinen artikkeli
S2-opiskelijat Ateneumissa
Seuraava artikkeli
9b leirikoulussa Anjalassa
Ei tuloksia.